Over de praktijk

Victoria Nolen is geregistreerd in het overheidsregister BIG als GZ-psycholoog (BIG-nummer is 19917668825) en is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), waardoor zij gehouden is aan de kwaliteitscriteria voor beroepsuitoefening van het NIP. Tevens is zij lid van de Vereniging EMDR Nederland en lid van de Nederlands Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie.

De praktijk is aangesloten bij Cenzo BV (www.cenzo.nl), een landelijk netwerk voor Psychologische zorg. Ook is Victoria Nolen aangesloten als freelancer bij Ascender (www.ascender.nl).

Kwalificaties en werkervaring

Victoria is afgestudeerd psychologe op het gebied van sociale arbeid en organisatiepsychologie (1989) aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarvoor studeerde zij anderhalf jaar psychologie aan de Ohio State University in Amerika. Van 1989 tot 2005 heeft zij zich met name gericht op het faciliteren van teams binnen organisaties, alsmede het begeleiden van individuele werknemers met werk gerelateerde klachten. In 2006 heeft Victoria de opleiding tot systeemtherapeut afgerond en in 2012 de postdoctorale beroepsopleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog. Aansluitend volgde Victoria in 2013 de opleiding tot EMDR-therapeut bij Vereniging EMDR Nederland.

Behandelingsmogelijkheden en wilt u meer er over weten?
Behandelmethoden die vaak worden toegepast, zijn:

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op.